Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

TQ CONSULTANTA SI RECRUTARE
ALINA COMSA

Valorificand experienta si cunostintele acumulate in domeniul sistemelor de management de mediu deopotriva cu abilitatile naturale in domeniul conducerii unei afaceri, Alina COMSA a demonstrat ca prin seriozitate, disponibilitate, deschidere la provocarile celor mai noi domenii si adaptabilitate la toate solicitarile clientului pot fi indeplinite politici si obiective dintre cele mai ambitioase.

TQ Consultanta si Recrutare a fost infiintata in anul 2005 ca firma de consultanta pentru sisteme de management si centru de recrutare reusind sa dobandeasca rapid un portofoliu important si o imagine de firma axata pe valori si profesionalism. De la momentul infiintarii societatea s-a dezvoltat continuu prin abordarea de noi domenii, parte integranta in legislatia Uniunii Europene, prin focalizarea pe cerintele legislatiei europene cu privire la schimbarile climatice.

Astazi societatea TQ Consultanta si Recrutare este abilitata sa actioneze ca Organism de verificare rapoarte de monitorizare emisii de gaze cu efect de sera acreditat (certificat nr. 001/10 OV/04.07.2013); Organism de certificare a biocarburantilor si biolichidelor si verificare a rapoartelor acreditat (certificat nr. 3/2012 emis de catre Ministerul Economiei); Persoana juridica inscrisa in Registrul National al elaboratorilor de studii pentru protectia mediului (pozitia nr. 329).

O echipa de specialisti cu expertiza in biologie, chimie, ingineria mediului, biodiversitate, acvacultura, agronomie, energie etc. face posibila furnizarea urmatoarelor servicii: studiu de impact de mediu; raport de mediu; raport de amplasament; consultanta pentru obtinerea avizelor, acordurilor, autorizatiilor de mediu; implementarea EMAS; elaborarea programelor de conformare/planurilor de actiuni; implementarea sistemelor de management deseuri etc.

TQ Consultanta si Recrutare are in portofoliu lucrari complexe pentru domeniul constructiilor, sectoare diverse de industrie: industria textila, sticla, fabricarea metalelor, combinate chimice, parcuri eoliene, cat si proiecte pentru autoritati publice. Printre cei mai importanti clienti se numara: OMV Petrom SA, Nuclearelectrica, Tarom SA, Blue Air, Electrocentrale Galati, Arcelormittal Galati etc.

 

Contact:
Adresa: Galati, Calea Prutului nr 12, Cladirea Administrativa
Tel: 0236 472 717; 0722 510 087; 0723 236 966
Email: alina.comsa@tqconsult.ro, office@tqconsult.ro

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map