Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

LIMO FRESH FOOD SRL
Andrei Caloian

Andrei Caloian are pregatire in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor (TIC), domeniu in care activeaza de mai bine de 5 ani motivat de pasiunea pentru calculatoare. Dupa ani de experienta acumulata in cadrul unor societati de profil, Andrei a descoperit inca un filon motivant de dezvoltare profesionala, in domeniul managementului afacerilor si antreprenoriatului.

Astfel Andrei Caloian a identificat doua directii de dezvoltare de afaceri, directii pe care le-a valorificat prin instrumentarea a doua idei de afaceri: Limo Fresh Food SRL – restaurant cu produse fast food proaspete si SC Tehnic IT & Media SRL– societate de reparatii IT si birotica.

Restaurantul Limo Fresh Food ofera clientilor pizza si produse de tip fast food dupa o idee noua, unica la nivel local: sandwichuri cu chifle proaspete facute chiar in restaurant, in fiecare zi, de la framantarea aluatului pana la coptul in cuptor. In felul acesta Limo si-a construit o imagine speciala definita prin preocuparea pentru calitate si pentru solutii naturale, detasandu-se de concurenta si dictand in acelasi timp tendintele in piata locala de fast food. Restaurantul atrage in mod deosebit persoanele care doresc sa manance sanatos, gustos si diversificat. Mai mult decat atat, echipa se asigura in permanenta ca gusturile si asteptarile clientilor sunt satisfacute si identifica in mod creativ noi oferte cu care sa vina in intampinarea acestora.

In acest cadru al exigentei si calitatii echipa Limo ocondusa de Andrei Caloian se asigura in permanenta ca meniul pregatit este adecvat nevoilor clientilor, diversificat iar produsele sunt de cea mai inalta calitate. Primul loc in topul produselor il ocupa sandwichurile cu chifle scoase din cuptor si ingrediente combinate dupa gustul clientului, alese direct din vitrina.

 

Contact:
Adresa: Vrancea, str. Cuza Voda nr. 5
Tel: 0720 821 854
Email: andrei.caloian@gmail.com

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map