Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

ANDRONIC JENICA - PFA
ANDRONIC JENICA

Avand ca argument  experienta in domeniul asigurarilor, capacitatea de comunicare si abilitatile in domeniul antreprenorial si al  managementului afacerilor,  Andronic Jenica  s-a inregistrat ca persoana fizica autorizata (PFA) in luna august 2011 in domeniul „Activitati ale agentilor si brokerilor de asigurari”. El si-a stabilit ca obiectiv pe termen termen scurt si mediu consolidarea imaginii in piata locala prin utilizarea de diferentiatori ce tin de propriile abilitati, obiectiv masurat in mod direct prin cresterea portofolilui de clienti si a incasarilor.

Desi a inregistrat  o usoara crestere in prima jumatate a anului 2013, domeniul asigurarilor este puternic marcat de situatia economica dificila pe care economia romaneasca inca o traverseaza. Mai mult decat atat, concurenta acerba din acest domeniu determina o filtrare transanta a entitatilor care s-au inrolat in competitie, atat societati comerciale cat si PFA, eliminandu-le pe acelea care nu reusesc sa tina pasul.

Pentru a se impune in fata concurentei Andronic Jenica a ales o abordare bazata in primul rand pe excelenta intelegere a produselor de asigurari precum si a fenomenului in ansamblu dar si pe calitatile personale, mobilizandu-si resursele pentru a raspunde cu seriozitate, deschidere, flexibilitate si creativitate provocarilor acestui domeniu de activitate.

 

Contact:
Adresa: Tulcea, str. Babadag nr. 126
Tel: 0740 032 553
Email: jenion@clicknet.ro

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map