Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

SC ESTIC DUMICRIS SRL
ARDELEANU LILIANA

Ardeleanu Liliana reprezinta societatea Estic Dumicris SRL, distribuitor de produse pentru agricultura ce se remarca pe piata agricola a judetului Tulcea (si nu numai). Pachetul combinat de produse si servicii pe care societatea il ofera clientilor includ: pesticide si seminte pentru culturile de primavara si toamna, ingrasaminte alaturi de tratamente fitosanitare, servicii de tratare a semintelor, depozitare cereale, transport marfa.

Estic Dumicris si-a castigat o cota de piata confortabila datorita calitatii ofertei si preturilor practicate. Peste 300 de clienti,  producatori agricoli si fermieri din zona Dobrogea si nu numai, clienti ce activeaza in domeniul agricol privind comertul cu cereale, prestari servicii in agricultura, institutii publice de profil, din Judetul Tulcea si din alte judete beneficiaza de produsele, serviciile si experienta societatii.

Inca de la infiintare Estic Dumicris SRL s-a remarcat prin calitatea produselor si serviciilor  oferite clientilor sai reusind astfel sa isi construiasca o imagine bazata pe seriozitate si profesionalism si construind un pol al calitatii in industria de profil, fapt demonstrat de gradul ridicat de retentie a clientilor.

 

Contact:
Adresa: Tulcea, str. Babadag, nr. 139, bloc 21
Tel: 0740 201 301; 0752 247 066
Email: estic_management@yahoo.com

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map