Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

ASISTENŢĂ TEHNICĂ PENTRU DEZVOLTAREA IMM-URILOR DIN ROMÂNIA

Proiectul PHARE “Asistenţă tehnică pentru dezvoltarea IMM-urilor din România”, finanţat de Uniunea Europeană şi derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţei în colaborare cu Ministerul pentru IMM, Comerţ, Turism şi Profesii Liberale, derulat în perioada 1 noiembrie 2006 – 30 noiembrie 2007, a fost un program de dezvoltare a IMM-urilor, în valoare de 6.8 milioane de euro.

Acesta a urmărit dezvoltarea sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii prin îmbunătăţirea accesului la servicii de consultanţă în afaceri, a accesului la surse de finanţare prin micro-credite, precum şi la informaţii şi oportunităţi de afaceri.

Fundaţia CEED România a fost implicată în pregătirea şi furnizarea unor sesiuni de instruire din cadrul proiectului.  Prin intermediul celor doi traineri locali, CEED ROmania a realizat pregătirea şi furnizarea modulelor de instruire pentru 32 de evenimente de instruire, cu durata totala de 64 zile, la care au participat 643 de IMM-uri, în total 1286 de om-zile.

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map