Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

SC TRAD SRL
BERBECE NECULAE

Berbece Neculae reprezinta societatea SC TRAD SRL infiintata in decembrie 2008 in Bucuresti. Cu abilitati demonstrate atat in ceea ce priveste ingineria motoarelor electrice cat si in ceea ce priveste conducerea unei afaceri Berbece Neculae a pornit de la identificarea unei oportunitati de dezvoltare pe care a analizat-o din punct de vedere al fezabilitatii afacerii, a stabilit politici si obiective, a mobilizat resurse, si-a asumat riscuri si a transformat-o intr-o afacere de succes.

Misiunea societatii SC TRAD SRL este aceea ce a furniza solutii de cea mai inalta calitate clientilor sai si de a demonstra ca in domeniul productiv o abordare responsabila, energica si creativa duce la inalta performanta. Astfel, inca de la infiintare societatea s-a remarcat prin calitatea solutiilor oferite si prin determinarea de a obtine satisfactia clientilor sai.

Dat fiind ca in industria moderna servomotoarele se folosesc în cele mai diverse aplicaţii (de exemplu acţionarea roboţilor industriali universali, a maşinilor unelte cu comandă numerică, a perifericelor de calculator, a imprimantelor rapide, instalaţii medicale etc.) servomotoarele produse de TRAD SRL indeplinesc toate performantele recomandate, printre care se numara: gamă largă de modificare a vitezei în ambele sensuri, funcţionare stabilă la viteză foarte mică, constante de timp reduse, fiabilitate şi robusteţe ridicate, raport cuplu/moment de inerţie mare, caracteristici de reglare liniare.

TRAD SRL si-a stabilit propria strategie de crestere in conditiile economice dificile pe care le traverseaza, prin cunoasterea si aplicarea standardelor si codurilor de buna practica din domeniu, prin aplicarea tehnicilor de optimizare a proceselor productive si prin cresterea continua a nivelului de pregatire al angajatilor.

 

Contact:
Adresa: Bucuresti, Aleea Sinaia, nr.12
Tel: 0723 252 900
Email: nberbece@gostar.ro

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map