Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

SacosA-NET SRL
Bogdan Popa Tutoveanu

Cu bogate cunostinte in domeniul tehnologiei informatiei si telecomunicatiilor consolidate prin ani de experienta in organizatii de profil Bogdan Popa Tutoveanu si-a urmarit cu consecventa obiectivele de dezvoltare personala. Prin preocuparea permanenta pentru autoperfectionare a reusist sa acumuleze suficiente cuostinte in ceea ce priveste initierea si conducerea unei afaceri, astfel incat in anul 2006 a pus bazele societatii comerciale SacosA-NET srl.

Societatea are ca misiune furnizarea de servicii din domeniul tehnologiei informatiei pentru beneficiari din ce in ce mai avizati in ceea ce priveste responsabilitatea cu privire la calitatea serviciilor livrate. Integrarea serviciilor TIC din pachetul de baza cu servicii conexe acestora este una dintre preocuparile la nivel de varf ale societatii, concretizata prin implementarea si rafinarfea conceptului de „servicii complete”.

Portofoliul de servicii al societatii s-a dezvoltat in jurul retelei SacosA-NET si a urmatoarelor servicii pricipale: servicii de gazduire WEB / E-mail; servicii de conectare la Internet; servicii diversificate de proiectare, realizare si dezvoltare sisteme si retele LAN; servicii de mentenanta preventiva si corectiva inclusiv devirusari si recuperari de date.

Reteaua SacosA-NET a fost infiintata in 2000, avand initial un numar de 4 membri. Prin munca depusa cu profesionalism si prin comportamentul exemplar al membrilor sai, astazi ofera urmatoarele avantaje clientilor sai: acces Internet pe fibra optica de mare viteza cu trafic nelimitat 24/24 h; acces liber pentru toate tipurile de jocuri in multiplayer intre toti membrii retelei; acces liber la toate datele de pe sistemele din retea (share) in functie de comsintamantul membrilor (viteza de transfer 100Mb/sec); remedierea defectiunilor in maxim 12 ore de la ora relcamatiei; acces liber la serverele proprietate ale retelei.

 

Contact:
Adresa: Bucuresti, Str. Soldat Spiridon Matei nr. 2 bloc.12 sc. A, et.3 ap.15 sect.3
Tel: 0766 510 246
Email: bogdan@sacosa-net.ro

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map