Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

SC PRAM TUDAN SRL
BURGHELEA COSTEL

Cu pregatire tehnica solida si ani de experienta in inginerie electrica, Burghelea Costel a infiintat in anul 2005 societatea PRAM TUDAN SRL astfel incat sa isi poata valorifica pe deplin cunostintele acumulate. El a reusit astfel sa puna in valoare resurse excelente in ceea ce priveste conducerea unei afaceri, de la dentificarea oportunitatilor de dezvoltare pana la mobilizarea resurselor si monitorizarea performantelor si sa isi transforme ideea dce afacere intr-un succes.

Misiunea societatii SC PRAM TUDAN SRL este aceea ce a furniza solutii de cea mai inalta calitate clientilor in domeniul proiectarii si executiei de instalatii electrice, remarcandu-se inca de la momentul infiintarii prin calitatea solutiilor oferite si prin determinarea de a obtine satisfactia clientilor.

Cu o echipa de specialisti formata din 6 persoane, electricieni si instalatori cu experienta, PRAM TUDAN realizeaza proiecte de instalatii electrice pentru cladiri, in ansamblul lor, de la documentatie pana la punere in functiune. Societaea are in palmares instalatii electrice navale, industriale, siderurgice etc.

SC PRAM TUDAN SRL si-a stabilit propria strategie de piata in conditiile dificile pe care le traverseaza economia, prin mentinerea la zi a echipei de specialisti in ceea ce priveste aplicarea codurilor de buna practica din domeniu si a noilor tehnologii, prin aplicarea tehnicilor de optimizare a proceselor productive ale organizatiei si prin introducerea de metode management organizational si de proiect de ultima ora.

 

Contact:
adresa: Galati, str. Anghel Saligny, nr. 108, bl. 2B
Tel: 0740 200 353
email: -

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map