Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

SC RARDAN CASIAN SRL
CASIAN DANIEL

Casian Daniel reprezinta societatea RARDAN CASIAN SRL infiintata in august 2009 in domeniul „Comert cu amanuntul al bauturilor in magazine specializate” CAEN 4725. Activitatea societatii este axata pe comercializarea de vinuri de faorte buna calitate, atat din zona Tulcea cat si din alte podgorii romanesti sau din strainatate.

Folosind ca argument talentul si cunostintele sale in ceea ce priveste stiinta vinurilor dar si privind mecanismele antreprenoriatului Daniel si-a mobilizat toate resursele disponibile pentru indeplinirea misiunii RARDAN CASIAN SRL: crearea unei imagini bazate pe calitate, pe constientizarea consulmatorului privind valoarea culturala si alimentara a acestei bauturi milenare. Principalul obiectiv stabilit de catre echipa de conducere  este acela de a obtine un nivel excelent de satisfactie a clientilor, prin depasirea asteptarilor acestora, prin comunicarea si intelegere a dorintelor lor.

Data fiind calitatea deosebita a vinurilor pe care le comercializaeza, Casian Daniel considera ca poate sa priveasca spre viitor cu optimism. Astfel vinurile societatii se adreseaza atat cunoscatorilor si colectionarilor cat si celor ce vor sa bea un vin bun la un pret corect, echilibrat.

 

Contact:
Adresa: Tulcea, str. Mihai Eminescu nr. 4A
Tel: 0740 890 591
Email: casian_dan@yahoo.com

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map