Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

SC SOCAMAFOR SRL
Catalin Strauneanu

Prin insusirile, abilitatile si cunostintele sale Catalin Strauneanu se incadreaza in profilul antreprenorului de succes. Avand o experienta semnificativa in ceea ce priveste conducerea unei afaceri, Catalin are abilitatea de a identifica oportunitati de dezvoltare, de a stabili politici si obiective ale afacerii, de a mobiliza resurse in scopul realizarii politicii si obiectivelor precum si de a identifica, analiza si asuma riscurile afacerii.

Catalin Strauneanu are o pozitie activa in piata IMM-urilor din orasul Focsani administrand societatea comerciala Socamofor SRL ce furnizeaza servicii de spalatorie auto si conexe si efectueaza activitati de prelucrare a lemnului.

Astfel, spalatoria auto „Crystal by Str” a fost infiintata cu misiunea de a demonstra ca, pe langa pachetul de servicii standard, pot fi oferite servicii conexe care sa transforme un simplu popas la spalatorie intr-un moment de repaus si relaxare, intr-un mediu placut si reconfortant.

„Crystal by Str” este o spalatorie non-stop spatioasa, dotata cu infrastructura specifica moderna, care ofera servicii profesionale de curatare cu produse originale si ecologice ce nu afecteaza suprafata si motorul autoturismului. Ambianta prietenoasa, armonios decorata pe nuante de oranj si deosebit de curata permite clientilor sa se relaxeze ascultand muzica in timp ce rasfoiesc o revista la o cafea in sala de asteptare sau in sala de jocuri.

 

Contact:
Adresa: Focsani, str. Bicaz nr. 19 A
Tel: 0744 647 299
Email: strauneanucatalin@yahoo.it

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map