Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

CEED Entrepreneur of the year award 2014

CEED vrea să aducă recunoaștere pentru realizările întreprinzătorilor care au demonstrat creșterea afacerii și au produs un impact. Dacă v-ați construit contactele, dezvoltat comunitatea, consolidat capacitatea și asigurat accesul la capital, vrem să vă auzim! Aceasta este șansa noastră de a evidenția realizările întreprinzătorilor CEED la nivel individual și contribuțiile comunității la construirea unor afaceri mai bune.

Premiul: Câștigătorul concursului Întreprinzătorul CEED al Anului va primi un premiu de 20.000 USD în numerar, plus posibilitatea de a întâlni și a petrece o zi cu un distins întreprinzător din rețeaua internațională CEED, cum ar fi Jeff Hoffman, fondatorul Priceline.com sau Seth Goldman, Fondator și CEO al Honest Tea.
Finaliștii din fiecare țară CEED vor fi premiați la Conferința Globală CEED care va avea loc la Casablanca, Maroc, în perioada 22-24 octombrie 2014. (detalii pe pagina web www.ceed-global.org)

Criterii de participare: Sunt eligibili pentru a participa toți întreprinzătorii CEED actuali și absolvenții programelor derulate anterior de către Fundația CEED România. De exemplu, absolvenții cursurilor noastre de autorizate formare/perfecționare, participanții la rețeaua Top Class / alte rețele – mentees și mentori, precum și beneficiarii proiectelor finanțate din FSE prin POSDRU și din alte surse, precum:
*   Top Class – Instruire și Mentorat pentru Întreprinzătorii din Regiunea Bucureşti – Ilfov
*   Adaptabilitate şi competitivitate în sectorul de transporturi rutiere din România
*   Întreprinzător în Mileniul Trei
*   DACIE – Dezvoltare Antreprenorială pentru Competitivitate prin Inovare şi Eco-eficienţă
*   Antreprenoriat Verde – Întreprinderi Sociale pentru Dezvoltare Durabilă (Finanțat de RAF)
Firmele paricipanților la concurs trebuie să fi fost înființate de mai mult de trei ani la data completării formularului de participare.
A se vedea și normele și regulamentul concursului, pe pagina web www.ceed-romania.org.

Modalitate de înscriere: Depunerea formularului de participare se face online, pe pagina web www.ceed-romania.org sau www.ceed-global.org  sau  http://ceed-global.org/ceed-entrepreneur-of-the-year-award/ până la 31 august 2014, ora 18 de Est Standard Time (Washington, DC).
Formularul trebuie completat în limba engleză.

Toate răspunsurile din formularul online vor fi utilizate pentru agregarea de date cantitative privind activitatea CEED și colectarea de mărturii pentru materiale CEED în viitor, dacă nu ați ales să renunțați, caz în care toate informațiile furnizate vor fi confidențiale.
Niciun material sau informație sensibilă nu vor fi divulgate fără permisiune.

Vă stăm la dispoziție cu orice detalii suplimentare.

Răstimpul este scurt! Vă încurajăm călduros să vă înscrieți și să participați în continuare la activitățile pe care Fundația CEED România le organizează în sprijinul afacerii Dvs. în țară și pe plan internațional.

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map