Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

ROMEST MANAGEMENT & BUSINESS GROUP SRL
CHIRU CORINA MIOARA

Chiru Corina Mioara reprezinta societatea Romest Management & Business Group SRL infiintata in decembrie 2010 in orasul Galati, avand ca domeniu principal „Activitati de consultanta pentru afaceri si management”. Cu un bagaj consistent de cunostinte teoretice si practice atat in ceea ce priveste furnizarea serviciilor de consultanta cat si in ceea ce priveste conducerea unei afaceri Chiru Corina Mioara a infiintat societatea Romest Management & Business Group SRL ca o continuare fireasca a devenirii ei profesionale.

Valorificandu-si deplin potentialul in domeniul consultantei, ea a reusit sa isi mobilizeze toate resursele disponibile pentru a raspunde cu seriozitate, deschidere, ingeniozitate si creativitate la provocarile acestui domeniu de activitate, in conditiile unei competitii dure pe fondul unei economii dificile.

Romest Management & Business Group SRL are ca misiune asigurarea satisfactiei clientului prin servicii la cel mai inalt nivel de calitate, cu un raport pret-performanta optim in raport cu nevoile sale. Viziunea companie este aceea de a contribui la imbunatatirea mediului de afaceri din Romania prin stimularea creativitatii, initiativei, cunoasterii modelelor de buna practica si capacitatii de finantare ca modalitate de inviorare a economiei si de eliminare a decalajelor.

Inca de la infiintare Romest Management & Business Group SRL s-a remarcat prin calitatea solutiilor oferite clientilor sai apreciata prin rezultatele obtinute in urma consultantei de catre acestia. Astfel, societatea detine un portofoliu de solutii eficiente de consultanta atat in domeniul juridic cat si in domeniul accesarii de fonduri europene. Numeroase socitati comerciale si institutii ale administratiei au reusit sa obtina finantari pentru implementarea proiectelor lor de dezvoltare (prin POS CCE, POR, PODCA) demonstrand capacitatea societatii de a-si urmari si atinge obiectvele stabilite.

 

Contact:
Adresa: Galati, str. General Iacob Lahovary nr. 5-7
Tel: 0757233634
Email: corawna@gmail.com

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map