Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

CIRESANU FLORICA-CARMEN - PFA
CIRESANU FLORICA-CARMEN

Cu experienta semnificativa in ceea ce priveste conducerea unei afaceri Ciresanu Florica-Carmen intruneste calitati si abilitati ce o recomanda ca un antreprenor capabil sa identifice si sa valorifice oportunitati de afaceri. Ea are de asemenea competente in ceea ce priveste stabilirea de politici si obiective, mobilizarea de resurse, optimizarea de procese, asumarea de riscuri pentru a transforma afacerea intr-un succes.

Ciresanu Florica-Carmen s-a inregistrat ca persoana fizica autorizata in luna noiembrie 2009 si opereaza in domeniul „Activitati ale agentiilor de colectare si a birourilor (oficiilor) de raportare a creditului”. Ea a reusit sa isi mobilizeze toate resursele pentru a raspunde cu seriozitate, deschidere, ingeniozitate si creativitate la provocarile acestui domeniu de activitate.

Ciresanu Florica-Carmen si-a stabilit ca obiectiv pe termen mediu cresterea eficientei in ceea ce priveste furnizarea de solutii de recuperare pentru toate stadiile de restanta sau neperformanta, incepand cu monitorizarea platilor in stadii de delicventă incipienta si pana la reprezentarea creditorului pe parcursul executarii silite. Pe termen lung acest lucru ar trebui sa contribuie la imbunatatirea/ insanatosirea mediului de afaceri prin externalizarea tuturor problemelor legate de datorii pentru ca afacerea sa nu aiba de suferit.

In activitatea de colectare a debitelor, abordarea personala, abilitatile de comunicare, capacitatea de empatie dar si buna intelegere a solutiilor financiare disponibile intr-o situatie data sunt esentiale. Exploatand toate aceste parghii Ciresanu Florica-Carmen isi propune sa se diferentieze de competitie si sa se mentina in acest domeniu de activitate.

 

Contact:
Adresa: Bucuresti, blv. Constructorilor nr. 27
Tel: 0728 689 762
Email: -

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map