Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

CONCURSUL DE PLANURI DE AFACERI INCEPE!

Concursul de planuri de afaceri organizat în cadrul proiectului «IDEAL – Investim inteligent pentru Dezvoltare Economică, Antreprenorială și Locuri de muncă »  se va desfășura în perioada 18 mai 2015 – 08 iunie 2015.

Puteți depune online planurile Dvs de afaceri începând cu 18 mai 2015, ora 12:00.

Ultima zi de depunere a aplicațiilor este 31.05.2015 ora 24:00.

Calendarul estimativ al concursului poate fi modificat, cu anunțarea publică a noilor termene, pe portalul proiectului, cu 2 zile înainte.

Concursul de planuri de afaceri este deschis beneficiarilor înscriși în grupul țintă, care au fost declarați admiși la concursul de idei de afaceri și au participat / participă la cursurile de competențe antreprenoriale organizate în cadrul proiectului IDEAL.

Beneficiarii eligibili pot depune aplicațiile online, pe portalul proiectului, la adresa: www.proiect-ideal.ro, folosind numele de utilizator și parola deja alocate la înscrierea în grupul țintă.

GHIDUL SOLICITANTULUI pentru concursul de planuri de afaceri este disponibil aici.

Concursul se desfășoară în paralel cu cursurile de competențe antreprenoriale și cu concursul de idei de afaceri. Dacă încă nu v-ați înscris, grăbiți-vă s-o faceți.

 

IDEILE DVS. DE AFACERI – PRIMUL PAS SPRE IDEAL – COMPENTENȚE, SPRIJIN PROFESIONAL ȘI FINANȚARE PENTRU PROPRIA AFACERE

SUCCES!

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map