Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

TOTAL CONSULTING SRL
CONSTANTINESCU MIHAELA

Cu pasiune si dedicare Constantinescu Mihaela a infiintat societatea Total Consulting SRL in anul 2004, cu misiunea de a furniza servicii de consultanta capabile sa creasca valoarea companiilor din portofoliul sau de clienti. Cu un bagaj consistent de cunostinte teoretice si practice atat in ceea ce priveste furnizarea serviciilor de consultanta cat si in ceea ce priveste conducerea unei afaceri Constantinescu Mihaela a reusit sa isi mobilizeze toate resursele disponibile pentru a raspunde cu seriozitate, deschidere, ingeniozitate si creativitate la provocarile acestui domeniu de activitate, in conditiile unei competitii dure pe fondul unei economii dificile.

Total Consulting SRL are ca misiune asigurarea satisfactiei clientului prin servicii la cel mai inalt nivel de calitate, cu un raport pret-performanta optim in raport cu nevoile sale. Viziunea companie este aceea de a contribui la imbunatatirea mediului de afaceri din Romania prin stimularea creativitatii, initiativei, cunoasterii modelelor de buna practica si capacitatii de finantare ca modalitate de inviorare a economiei si de eliminare a decalajelor.

Total Consulting S.R.L. are ca activitate principala „Activitati de consultanta pentru afaceri si management” si ca activitate secundara „Alte forme de invatamant n.c.a.” aferenta codului CAEN 8559. Societatea s-a adaptat, de-a lungul timpului, la mediul de afaceri romanesc, oferind cursuri de contabilitate, competente antreprenoriale si sanatate si securitate in munca. Cursurile de formare profesionala a adultilor organizate de societatea noastra sunt autorizate ANC iar Certificatele de absolvire sau calificare sunt eliberate de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Persoanelor Varstnice  si Ministerul Educatiei şi Cercetării.

Inca de la infiintare Total Consulting SRL s-a remarcat prin calitatea serviciilor oferite clientilor sai apreciata prin rezultatele obtinute in urma consultantei de catre acestia. Astfel, societatea detine un portofoliu de solutii eficiente de consultanta atat in domeniul juridic cat si in domeniul accesarii de fonduri europene. Numeroase socitati comerciale si institutii ale administratiei au reusit sa obtina finantari pentru implementarea proiectelor lor de dezvoltare  (prin POS CCE, POR, PODCA)  demonstrand  capacitatea societatii de a-si urmari si atinge obiectvele stabilite.

 

Contact:
Adresa: Tulcea, Iberom Business Center. Tulcea, Strada Portului 14, etaj 7
Tel: 0724 593 883
Email: mihaela_tinescu@yahoo.com

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map