Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

 • Comunicat de presa

  13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

  Continuarea →
 • Comunicat de presa

  5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

  Continuarea →
Vezi toate stirile

CORRIGENDUM la GHIDUL SOLICITANTULUI PENTRU CONCURSUL DE IDEI DE AFACERI LANSAT IN CADRUL PROIECTULUI «IDEAL – Investim inteligent pentru Dezvoltare Economică, Antreprenorială și Locuri de muncă» ȘI CORRIGENDUM la GHIDUL SOLICITANTULUI PENTRU CONCURSUL DE PLANURI DE AFACERI LANSAT IN CADRUL PROIECTULUI «IDEAL – Investim inteligent pentru Dezvoltare Economică, Antreprenorială și Locuri de muncă»

Având în vedere prevederile Erratei la Instrucțiunea 108/11.05.2015 cu privire la implementarea proiectelor din cadrul DMI 3.1. “Promovarea culturii antreprenoriale”, care a fost emisă de AMPOSDRU în data de 13.05.2015;

Având în vedere faptul că proiectul IDEAL trebuie să respecte cadrul de reglementare aplicabil, inclusiv instrucțiunile și deciziile AMPOSDRU;

Având în vedere că cele două concursuri sunt în desfășurare;

Publicăm prezentul Corrijendum la Ghidul solicitantului pentru concursul de idei de afaceri și la Ghidul solicitantului pentru concursul de planuri de afaceri din cadrul proiectului IDEAL.

Începând cu data prezentului corrijendum, 18.05.2015, și până la o eventuală modificare a instrucțiunilor AMPOSDRU relevante, cele două ghiduri de concurs se modifică după cum urmează:

 • Se elimină domeniul de activitate “Procesarea alimentelor și băuturilor“ și toate codurile CAEN aferente acestuia din cele două ghiduri.
 • Ideile de afaceri în domeniul de activitate “Procesarea alimentelor și băuturilor“ care au fost deja admise în urma participării la CONCURSUL DE IDEI DE AFACERI sunt în continuare considerate ADMISE.

Ideile de afaceri în domeniul de activitate “Procesarea alimentelor și băuturilor“depuse anterior datei de 18.05.2015 și aflate în curs de evaluare sunt considerate ELIGIBILE.

Beneficiarii care au astfel de idei admise pot participa la CONCURSUL DE PLANURI DE AFACERI cu o propunere de afacere din alt domeniul de activitate eligibil.

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map