Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

SC IRALEC SRL
CRUDU MARCEL

Cu abilitati demonstrate in ceea ce priveste conducerea unei societati comerciale Crudu Marcel a identificat doua directii de dezvoltare antreprenoriala, directii pe care le-a valorificat prin infiintarea societatii IRALEC SRL in anul 2003 materializand astfel cele doua idei de afaceri: restaurant si instalatii electrice&automatizari.

Astfel, Crudu Marcel a infiintat un restaurant ce se adreseaza persoanelor exigente, carora le place sa manance bine si sanatos. Restaurantul si-a construit pas cu pas imaginea in plan local prin grija deosebita pentru calitatea serviciilor si produselor pe care le ofera.

Ca patron al societatii IRALEC SRL Crudu Marcel asigura orientare prin definirea misiunii, politicii si obiectivelor in ceea ce priveste calitatea serviciilor si totodata asigura mentinerea imaginii de profesionalism si seriozitate pe care a construit-o. In acest context al exigentei echipa se asigura in permanenta ca: meniul pregatit este adecvat nevoilor clientilor si diversificat, produsele sunt de cea mai inalta calitate si sunt oferite intr-o forma de prezentare ce le adauga valoare iar  ambianta este prietenoasa, calda, imbietoare si relaxanta.

In restaurant echipa se asigura in permanenta ca gusturile si asteptarile clientilor sunt satisfacute si identifica in mod creativ noi oferte cu care sa vina in intampinarea acestora.

 

Contact:
Adresa: Focsani, str. Leopoldina Balanuta nr. 13
Tel: 0745 613 206
Email: -

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map