Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

DRM TEHNOSTRUCT SRL
Darabanu Radu Mihaita

Bun cunoscator al practicilor agricole si zootehnice in general precum si al specificului agricol al zonei Vrancea in special, Darabanu Radu Mihaita si-a stabilit ca obiectiv profesional pe termen mediu valorificarea activa a competentei pe care o detine prin dezvoltarea unei afaceri solide axate pe domeniul agriculturii si ingineriei.

In anul 2013 a infiintat in judetul Vrancea, orasul Boghesti, sat Placinteni societatea DRM Tehnostruct SRL, avand in domeniul de activitate doua directii de activitate distinct orientate: agricultura – axata pe cresterae albinelor si pe cultura de cereale si nutreturi, pe de o parte, si pe activitati de proiectare constructii civile industriale si agricole pe de alta parte.

Demonstrand abilitati si insusiri reale in ceea ce priveste initierea si conducerea unei afaceri, Darabanu Radu Mihaita a stabilit inca din anul 2012 strategia si obiectivele de dezvoltare ale afacerii sale si in acest context intocmind un dosar pentru accesarea de fonduri europene in cadrul programului PNDR, masura 112 pentru „Instalarea tanarului fermier”.

Zona comunei Placinteni este deosebit de generoasa in ceea ce priveste structura suprafetei agricole oferind atat terenuri arabile, fânete si pasuni naturale, plantatii de pomi fructiferi si vita de vie cat si suprafete împadurite natural sau prin plantatii într-o pondere semnificativa. Aceasta structura reprezinta cadrul ideal atat pentru cresterea albinelor cat si pentru cultura cerealelor si nutreturilor in conditii de inalta performanta, activitati pe care DRM Tehnostruct SRL le dezvolta incepand cu anul 2013.

Astfel in conditiile dificultatilor economice actuale ce afecteaza din plin sectorul agricol si regiunea Vrancea, societatea DRM Tehnostruct SRL este determinata sa se mentina pe piata locala prin cunoasterea metodelor si mecanismelor de finantare in contextul european al politicii agricole comune, prin dezvoltare personala continua, prin introducerea conceptelor de management agricol si a principiilor de management al calitatii la nivel de decizie si in activitatea de zi cu zi.

 

Contact:
Adresa: Jud. Vrancea, oras Boghesti, sat Placinteni
Tel: 0761 554 195
Email: darabanumihaita@yahoo.com

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map