Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

SC VEGA MIXT SRL
DIMA VIRGINIA

Cu experienta bogata  in ceea ce priveste conducerea unei afaceri Dima Virginia intruneste calitati si abilitati ce o recomanda ca un antreprenor capabil sa initieze si sa dezvolte o afacere, sa stabileasca politici si obiective, sa mobilizeze  resurse si sa  isi asume riscuri astfel incat sa transforme o  afacere intr-un succes.

Dima Virginia conduce societatea comerciala SC Vega Mixt SRL  ce opereaza  in domeniul comertului cu produse alimentare. Ea a deschis in localitatea Biliesti din judetul Vrancea un magazin pe care doreste sa il dezvolte si sa il  promoveze ca pe un  adevarat exemplu de buna practica. In conditiile crizei economice intr-o regiune dintre cele mai sarace din Romania ideea de a furniza produse de calitate la preturi deosebit de convenabile se dovedeste a fi o reteta de succes.

Dima Virginia se asigura in permanenta ca asteptarile clientilor sunt satisfacute si identifica in mod creativ noi oferte cu care sa vina in intampinarea nevoilor acestora.

 

Contact:
Adresa: jud. Vrancea, loc. Biliesti
Tel: 0237 26 26 77
Email:  -

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map