Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

DOBRE ANA - PFA
DOBRE ANA

Dobre Ana s-a inregistrat ca persoana fizica autorizata (PFA) in luna aprilie 2013 in domeniul „Activitati ale agentilor si brokerilor de asigurari”, aceasta reprezentand o etapa fireasca in dezvoltarea ei profesionala, in sensul exploatarii experientei acumulate in domeniul asigurarilor.  Abilitatile in domeniul antreprenorial si al managementului afacerii precum si capacitatea de comunicare si negociere au reprezentat argumente importante in acest sens.

Dobre Ana si-a stabilit ca obiectiv pentru urmatoarea perioada construirea unei imagini de seriozitate si profesionalism in piata locala prin utilizarea de diferentiatori ce tin de propriile abilitati, obiectiv ce va fi masurat in mod direct prin cresterea portofolilui de clienti si implicit a incasarilor.

Domeniul asigurarilor este puternic marcat de situatia economica dificila pe care economia romaneasca inca o traverseaza. Concurenta in continua crestere din acest domeniu determina cresterea exigentei clientilor si implicit filtrarea transanta a entitatilor care s-au inrolat in competitie si eliminarea acelora care nu reusesc sa tina pasul.

In acest context Dobrea Ana a ales o abordare bazata pe cunoasterea aprofundata a mecanismelor ce guverneaza domeniul asigurarilor,  pe excelenta intelegere a produselor de asigurari, abordare bazata pe formare profesionala continua si pe exploatarea insusirilor personale: capacitate de comunicare, talent de negociator, spirit analitic, flexibilitate.

 

Contact:
Adresa: jud. Tulcea, sat Zebil, nr. 81
Tel: 0740 122 252
Email: anadobre4094@yahoo.com

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map