Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

FIRME DE SUCCES ASISTATE IN PROIECTUL DACIE – VERONA COMSERV SRL

Florin Gabriel Grama este unul din beneficiarii proiectului ”DACIE – “Dezvoltare Antreprenorială pentru Competitivitate prin Inovare și Ecoeficiență”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 și implementat de Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România (CEED România), S.C. IPA S.A. și Asociația Forumul Tinerilor.

Accesul la formare, consultanță și rețele de IMM oferite în cadrul proiectului au contribuit la dezvoltarea sa personală ca manager de succes al firmei pe care o reprezintă, respectiv Verona Comserv SRL ce activeaza in domeniul tehnologiei informatiei si telecomunicatiilor.

Firma oferă  sisteme moderne pe nișa sistemelor feroviare, în special sisteme de informare și avizare pentru publicul călător. Sprijinul primit în cadrul programului POSDRU a făcut ca performanța firmei să se îmbunătățească continuu, astfel că la doi ani de la finalizarea proiectului se poate remarca o creștere atat a cifrei de afaceri cat și a numărului de angajați.

Firma și-a sporit portofoliul și și-a dezvoltat o imagine de excelentă în piața de profil. În consecință, la sfarșitul anului 2014 cifra de afaceri a ajuns la 1 228 433  EUR, cu 11% mai mare decat în anul precedent, iar numărul de locuri de muncă a crescut de la 4 la 5.

Asistență similară este oferită de către CEED și IPA în noi proiecte POSDRU : ”Femei active pe piața muncii” și ”IDEAL” a căror descriere o puteți găsi pe site-ul nostru. Pentru înscrieri în noile proiecte ne puteți contacta la numărul de telefon 021 3134292.

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map