Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

 • Comunicat de presa

  13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

  Continuarea →
 • Comunicat de presa

  5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

  Continuarea →
Vezi toate stirile

AQUILA EXPRES HOME SRL
Florea Andreea Georgiana

Florea Andreea Georgiana este patronul societatii comerciale AQUILA EXPRES HOME SRL din localitatea Rediu, judetul Galati.

Infiintata in 2012, firma activeaza in domeniul de activitate codul CAEN 9329, Alte activități recreative și distractive n.c.a.

Obiectul de activitate principal este in domeniul comertului electronic (e-networking) firma concentandu-se pe distributia de produse ecologice, biodegradabile, in conformitate cu norme de mediu.

Societatea ofera produse de:

 • ingrijire personala,
 • ingrijire a locuintei,
 • servicii de infrumusetare,
 • de sanatate,

Produsele distribuite au, in general, caracteristica ca pot fi de folosinta indelungata, urmarindu-se asigurarea unei calitati superioare.

Prin activitatea si rezultatele obtinute, precum si prin noutatea modalitatii de comercializare electronica a produselor, firma si-a castigat deja o pozitie fruntasa pe piata locala cat si nationala.

Contact
Adresa: Localitatea Rediu 553, judet Galati, Cod Postal 807255
Tel: 0755 474 569
Email: andrei.caloian@gmail.com

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map