Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

VERONA COMSERV SRL
GRAMA FLORIN GABRIEL

Grama Florin Gabriel reprezinta societatea Verona Comserv SRL ce activeaza in domeniul tehnologiei informatiei si telecomunicatiilor aplicat pe nisa sistemelor feroviare, in special sisteme de informare si avizare pentru publicul calator.

Misiunea pe care Verona Comserv si-a stabilit-o este aceea de oferi sisteme moderne, cu un raport pret-performanta optim in raport cu nevoile clientului si de a obtine satisfactia deplina a acestuia acestuia prin nivelul de calitate al produselor. Contand pe profesionalismul, integritatea si dedicarea echipei, societatea s-a implicat si a dus la bun sfarsit proiecte importante impreuna cu partenerii sai, sporindu-si astfel portofoliul si construindu-si o imagine de excelenta in piata de profil. Astfel, pe toata perioada ce s-a scurs de la infiintare Verona Comserv SRL a inregistrat o evolutie ascendenta a cifrei de afaceri (exceptand anul 2006 cand s-a inregistrat un usor regres).

Verona Comserv a participat, impreuna cu partenerii sai, la implementarea de echipamente in cadrul unor proiecte de amploare si complexitate diferite: panouri de afisare interior si exterior, sisteme de ceasuri sincrone, sistemede monitoare TV, Infochioscuri, sisteme audio complete pentru adresarea publicului, interfon de ghiseu etc. O componenta deosebit de interesanta ce se regaseste in o parte a proiectelor implementate este aplicatia software pentru dispecerizare CFR. Aceasta acopera in linii mari urmatoarele module: comanda afisoarelor de tip panou sala si de peron; comanda pentru afisarea informatiei video la monitoarele TV instalate in statie; sinteza si comanda a mesajelor sonore la statia de amplificare audio a statiei; sincronizare a ceasului intern al server-ului; modul de administrare etc.

 

Contact:
Adresa: Bucuresti, str. Turda, nr. 121, Sector 1, cp. 011323
Tel: 021 666 41 85
Email: grama_f@upcnet.ro

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map