Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    Programul „LICEE AGRICOLE – EDUCAȚIA URMĂTOAREI GENERAȚII DE FERMIERI” a demarat a doua etapă   Programul „Licee agricole – educația […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

SC GSR CONSTRUCT SRL
Grosu Vasile

Cu o experienta impresionanta in management, Grosu Vasile detine insusiri si abilitati naturale dezvoltate si validate prin indeplinirea unor functii de conducere atat in sectorul privat cat si in domeniul administratiei publice. In ceea ce priveste conducerea unei afaceri Grosu Vasile are capacitatea de a  de a stabili politici si obiective de dezvoltare, de a mobiliza resurse in scopul indeplinirii obiectivelor, de a monitoriza si imbunatati performante  precum si de a identifica, analiza si asuma riscurile aferente afacerii. Astfel, prin  insusirile, abilitatile si cunostintele sale el  se incadreaza in profilul antreprenorului de succes.

Grosu Vasile se pozitioneaza dinamic in piata din Vrancea la conducerea societatii comerciale SC GSR Construct SRL, inregistrata in 1997 in comuna Suraia si orientata catre fabricarea produselor din beton pentru constructii. Societatea are ca misiune furnizarea de produse de cea mai inalta calitate clientilor sai din ce in ce mai avizati in ceea ce priveste diversitatea ofertei existente pe piata din Romania in acest domeniu. SC GSR Construct SRL produce si comercializeaza o paleta de produse din beton printre care se numara: tuburi, dale, spalieri, boltari etc.

In conditiile actuale de concurenta intensa intre entitatile ce activeaza in domeniul materialelor de constructii, Grosu Vasile si-a stabilit propria strategie pentru a se impune in fata concurentei, prin intelegerea nevoilor clientilor, aplicarea standardelor si codurilor de buna practica in domeniu: standarde de management din familia ISO, standarde armonizate referitoare la conformitatea de produs, directive si reglementari aplicabile.

 

Contact:
Adresa: comuna Suraia, judetul Vrancea
Tel: 0721 400 900
Email: sc.gsrconstructsrl@yahoo.com

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map