Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

HOLBAN ANA MARIA INTREPRINDERE INDIVIDUALA
HOLBAN ANA MARIA

Cu abilitati reale in ceea ce priveste conducerea unei afaceri Holban Ana Maria  se  afirma ca un antreprenor capabil sa identifice si sa valorifice o oportunitate de afaceri.   Ea s-a inregistrat ca intreprindere individuala si activeaza  in domeniul comertului cu amanuntul al textilelor, imbracamintei si incaltamintei.

Holban Ana Maria –Intreprindere Individuala opereaza in Focsani unde si-a creat o strategie de marketing bazata pe calitate si satisfactia clientului. In conditiile economice precare intr-o regiune saraca a Romaniei ideea de a furniza produse de calitate la preturi deosebit de convenabile se dovedeste a fi o reteta de succes.

Holban Ana Maria se asigura in permanenta ca asteptarile clientilor sunt satisfacute si identifica in mod creativ noi oferte cu care sa vina in intampinarea nevoilor acestora.

 

Contact:
Adresa: Focsani, str. Odobesti nr. 25A
Tel: 0769 597 564
Email: -

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map