Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

Întreprinderea Individuală Jitareanu Silviu – Catalin, Iaşi

Dl Jitareanu Silviu – Catalin a beneficiat de servicii de consiliere oferite de către consultantul de afaceri Lucian Tănasă prin proiectul „Intreprinzător în Mileniul Trei”, cu privire la dezvoltarea unei tipografii şi a unui atelier meşteşugăresc – manufactură fier forjat în localitatea Lunca Cetăţuii, comuna Ciurea, judeţul Iaşi.

Familia Jitareanu are o experienţă în afaceri de peste 8 ani, deţinând 3 societăţi comerciale cu cifre de afaceri de peste 40.000 euro în domeniul manufacturării şi vânzării de produse din fier forjat.

Serviciile furnizate au constat în elaborarea, împreună cu iniţiatorul, a planului de afaceri, precum şi în identificarea paşilor de parcurs în vederea depunerii documentaţiei specifice unui proiect în cadrul Programului FEADR.

Proiectul cu privire la înfiinţarea unei secţii de produse tipografice, serigrafice şi articole meşteşugăreşti din fier forjat în satul Lunca Cetăţuii, com. Ciurea, jud. Iaşi pentru JITĂREANU SILVIU – CĂTĂLIN ÎNTREPINDERE INDIVIDUALĂ a fost depus în sesiunea septembrie 2012 în cadrul Programului FEADR, Axa 3 Îmbunătăţirea calităţii vieţii în zonele rurale şi diversificarea economiei rurale”, Măsura 312 “Sprijin pentru crearea şi dezvoltarea de micro-întreprinderi”. Rezultatele finale în cadrul respectivei sesiuni încă nu au fost publicate (în septembrie 2013), însă proiectul a trecut cu bine de faza de eligibilitate şi conformitate, cât şi de prima vizită de teren din partea evaluatorilor OJDRP.

Prin proiectul depus se vor crea 4 locuri de muncă permanente (aproximativ 25.000 euro investiţi per angajat). Prin proiect, în primii 4 ani de activitate sunt estimate venituri din vânzări de 350.000 lei/an (aprox. 77.800 euro/an).

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map