Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

SC IMOROM SRL
ION STEFAN

Ion Stefan reprezinta societatea Imorom SRL a carei infiintare este o continuarea fireasca a evolutiei sale profesionale. Cu un bagaj consistent de cunostinte si experienta atat in ceea ce priveste conducerea unei afaceri cat si in ceea ce priveste organizarea de evenimente diverse Ion Stefan si-a mobilizat toate resursele disponibile pentru indeplinirea misiunii Imorom: crearea unei imagini a excelentei pe plan local si regional in sectorul organizarii de evenimente, mese festive, reuniuni.

In conditiile in care in ultimii ani in Romania societatile ce activeaza in domeniul organizarii de evenimente au iregistrat cresteri medii intre 10-20% Imorom SRL considera ca poate sa priveasca spre viitor cu optimism. Principalul obiectiv stabilit de catre echipa de conducere este acela de a satisface cerintele clientilor prin depasirea asteptarilor acestora, prin comunicarea si intelegere a dorintelor lor.

Serviciile de organizare evenimente oferite de catre Imorom SRL includ: organizare de evenimente tematice (petreceri de craciun, valentine, martisor, ziua copilului logodna etc.) evenimente de afaceri in cadrul companiilor (cocktail-uri, mese oficiale, workshops, teambuilding, alte evenimente corporate) evenimente in aer liber etc.

Imorom SA ofera asistenta specializata si promoveaza idei noi, creative in organizarea si desfasurarea proiectelor pe care le deruleaza pentru clientii sai bazandu-se pe cunosterea aprofundata a mecanismelor din domeniul relatiilor publice, pe parteneriate ce asigura complementaritate in furnizarea pachetelor de servicii si pe profesionalismul echipei de specialisti.

 

Contact:
Adresa: Galati, str. Dr. Rautu nr.7
Tel: 0746 047 544
Email: stef_ion@yahoo.com

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map