Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

IONITA IULIANA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA
Ionita Iuliana

Ionita Iuliana isi urmareste cu consecventa obiectivele de dezvoltare profesionala avand ca motivatie preocuparea pentru valorificarea cunostintelor si abilitatilor in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor (TIC). Ea demonstreaza, in acelasi timp, abilitati si cunostinte ce o plaseaza in categoria antreprenorilor de succes.

Ionita Iuliana s-a inregistrat ca persoana fizica autorizata in data de 30.08.2013 cu misiunea de a furniza servicii de consultanta IT, pe o piata competitiva, unde diferentierea, calitatea, promptitudinea si pretul fac diferenta. Astfel pachetul de servicii oferit acopera: dezvoltare/ imbunatatire web sites pentru companii si persoane fizice, gazduire web sites, optimizarea web sites prin tehnici specifice (SEO), instalare şi configurare sisteme de operare şi aplicaţii software, instalare, administrare si intretinere retele locale (LAN).

Portofoliul de servicii al PFA Ionita Iuliana include si proiecte de consultanta pentru cresterea performantei organizatiilor prin implementarea de sisteme integrate, proiecte de consultanta pentru modernizarea infrastructurii IT prin realizarea de investitii, inclusiv in implementarea de aplicatii de gestiune a afacerii.

Ionita Iuliana este determinata sa isi construiasca o imagine definita prin seriozitate, flexibilitate, solicitudine, si profesionalism ca unica modalitate de a se impune in fata competitiei pozitionate intr-o competitie acerba.

 

Contact
Adresa: Judetul Vrancea, sat Stupina com. Maicanesti
Tel: 0745 961 808
Email: -

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map