Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    Programul „LICEE AGRICOLE – EDUCAȚIA URMĂTOAREI GENERAȚII DE FERMIERI” a demarat a doua etapă   Programul „Licee agricole – educația […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

S.C. GSR CONSTRUCT SRL – SURAIA, judetul Vrancea
Ipate – Grosu Marius Iulian

Marius Ipate – Grosu este unul dintre patronii societatii comerciale S.C. GSR CONSTRUCT SRL din judetul Vrancea. Absolvent al Facultatii de Instalatii din Iasi, Marius Ipate – Grosu si-a perfectionat competentele in timp, fiind astfel un specialist in domeniu care poate conduce o afacere profitabila.

Infiintata in 1998, firma activeaza in domeniul de activitate Cod Caen:2361Fabricarea produselor din beton pentru constructii”, fiind inscrisa in LocalBiz in sectiunea Industrie prelucratoare de materii si materiale.

Principala activitate derulata este aceea de extractie si prelucrare agregate naturale si transportul acestora.

Lucrarile prestate sunt complexe si de calitate ceea ce necesita profesionalism si expertiza. Acestea sunt caracteristicile managementului si angajatilor firmei, care au reusit sa contruiasca o firma de succes atat pe piata locala cat si regionala.

 

Contact
Adresa: : Suraia, Judetul Vrancea
Cod Postal: 627330
Telefon: 0766 298 010
Email: sc.gsrconstructsrl@yahoo.com

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map