Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

SC BUSINESS QUALITY CERT SRL
Iuliana CALUGARU

Cu pasiune si dedicare Iuliana Calugaru a infiintat societatea SC Business Quality Cert (BQ Cert) cu misiunea de a furniza servicii de certificare capabile sa creasca valoarea companiilor din portofoliul sau de clienti. Pornind de la sloganul „Making impossible, possible” BQ Cert s-a consacrat ca un organism de certificare independent, impartial si obiectiv ce isi propune sa ofere servicii de certificare de terta parte pentru societatile comerciale si institutiile publice din zona de sud-est.

Organismul de certificare furnizeaza permanent servicii de evaluare a conformitatii, practice si eficiente, bazate deopotriva pe proceduri armonizate la nivel international si pe profesionalismul angajatilor sai. Evaluarea conformitatii se realizeaza prin intermediul unui proces structurat pe mai multe etape, proces ce include vizitarea locatiei pentru culegerea de dovezi obiective din sistemul de management al clientului.

BQ Cert evalueaza si certifica sistemele de management aplicand cu strictete cerintele standardului SR EN ISO/CEI 17021:2011, astfel incat acestia sa poata fi recunoscuti ca furnizori consecventi de produse/ servicii de cea mai inalta calitate. In aria de cuprindere a organismului de certificare intra urmatoarele sisteme de management: ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001, ISO 27001, ISO 22000.

 

Contact:
Adresa: Galati, Calea Prutului, nr, 12, birou 4 (cladire administrativa)
Tel: 033 680 24 66
Email: office@bqcert.ro

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map