Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

IZDREA NICOLAE MARCIAN - PFA
IZDREA NICOLAE MARCIAN

Izdrea Nicolae Marcian si-a stabilit ca obiectiv profesional pe termen mediu valorificarea activa a competentei pe care o detine prin dezvoltarea unei afaceri in domeniul cresterii albinelor si valorificarii produselor apicole. Demonstrand abilitati si insusiri reale in ceea ce priveste initierea si conducerea unei afaceri in luna mai 2011 s-a inregistrat ca persoana fizica autorizata (PFA) in judetul Tulcea, orasul Babadag.

Zona orasului Babadag  este generoasa in ceea ce priveste structura suprafetei agricole oferind  plantatii de vita de vie, terenuri arabile,  pomi fructiferi, pasuni naturale si suprafete  impadurite natural sau prin plantatii.  Aceasta structura reprezinta un cadru excelent pentru cresterea albinelor in conditii de performanta contribuind totodata la intensificarea competitiei in acest domeniu.

In conditiile dificultatilor economice actuale ce afecteaza din plin sectorul agricol, Izdrea Nicolae Marcian si-a stabilit propria strategie pentu a se mentina pe piata locala, prin dezvoltare personala continua, introducerea conceptelor de management agricol si a principiilor de management al calitatii la nivel de decizie si in  activitatea de zi cu zi si identificarea de metode de finantare pentru dezvoltarea afacerii. Ca rezultat al acestei abordari,  in luna august 2012 Izdrea Nicolae Marcian a obtinut certificatul de productie ecologica emis de societatea Lacon Qualitat, in urma unei proceduri complexe de verificare a conformitatii ce regulamentul nr. 834/2007 articolul 29.

 

Contact:
Adresa:  Jud. Tulcea, oras Babadag, str. Profesor Grigore Cobalcescu nr. 41
Tel: 0765 219 336
Email: imarcian@yahoo.com

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map