Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

SC DEEP MOTORS SRL
KARAMIHAI IRINA

Karamihai Irina conduce societatea comerciala Deep Motors SRL pe care a infiintat-o in anul 2012, in municipiul Tulcea. Prin abilitatile si cunostintele sale in managementul afacerilor si antreprenoriat, prin capacitatea de a identifica oportunitati de afaceri, de a mobiliza resurse,  de a identific si asuma riscuri Irina se incadreaza in profilul antreprenorului modern.

Societatea Deep Motors SRL are misiunea de a activa ca vanzator de produse auto ce se adreseaza  unor beneficiari din ce in ce mai constienti in ceea ce priveste asteptarile si drepturile cumparatorului european, stabilind un pol al calitatii in judet si in zona in domeniul auto.

Astfel societatea Deep Motors SRL se pozitioneaza ferm in piata din Tulcea urmarind indeaproape strategia de marketing elaborata de catre conducere. Strategia are in centru incheierea de parteneriate solide cu ateliere auto bine pozitionate in piata, utilizarea de piese din import pe comanda rapida, utilizarea ori de cate ori este posibil a pieselor de la distribuitorii din Galati si din tara.

Astfel, intr-un mediu economic marcat de dificultatile crizei, pe piata de piese auto acţionează întreprinderi de ordinul miilor in Romania (conform unui raport publicat de Consiliul Concurentei in anul 2011). In crestere de la un an la altul Deep Motors SRL si-a construit o imagine definita prin rigurozitate, solicitudine, seriozitate si, inainte de toate, profesionalism.

 

Contact:
Adresa:  Tulcea, str. Garii nr. 40
Tel: 0740 182 102
Email: deepmotorste@yahoo.com

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map