Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

Lansarea concursului de idei de afaceri

In data de 6 aprilie 2015 va fi lansat concursul de idei de afaceri organizat în cadrul proiectului «IDEAL – Investim inteligent pentru Dezvoltare Economică, Antreprenorială și Locuri de muncă ».

Concursul se va desfășura în perioada 6 aprilie 20-15, ora 12:00 – 10 mai 2015, ora 24:00. Depunerea, evaluarea și selecția celor mai viabile idei de afaceri se va desfășura în mod continuu, în ordinea « primul venit, primul servit ».

Data închiderii concursului poate fi modificată în cazul în care numărul ideilor de afaceri depuse și selectate va depăși resursele disponibile în cadrul proiectului. În aces caz, modificarea datei finale va fi anunțată cu 2 zile în prealabil pe portalul proiectului.

Beneficiarii înscriși în grupul țintă al proiectului pot depune ideile de afaceri online, pe portalul proiectului, la adresa: www.proiect-ideal.ro începând din data lansării concursului. In acest scop, aceștia vor primi prin e-mail numele de utilizator și parola necesare pentru depunerea on-line a ideii lor de afacere. Mesajul e-mail va veni din partea Proiectului IDEAL şi va avea ca subiect Creare cont în portalul proiectului IDEAL.

Documente utile:

 

IDEILE DVS. DE AFACERI – PRIMUL PAS SPRE IDEAL – COMPENTENȚE, SPRIJIN PROFESIONAL ȘI FINANȚARE PENTRU PROPRIA AFACERE

SUCCES!

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map