Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

EURO ACTIVE SOLUTIONS SRL
Lazăr Ciprian Gabriel

Pasionat de tehnologia informatiei si comunicatiilor (TIC) Lazăr Ciprian Gabriel a absolvit in cadrul Universitatii “Dunarea de jos” din Galati Facultatea de Stiinta Calculatoarelor, specializarea calculatoare. A continuat sa isi dezvolte abilitatile implicandu-se in numeroase proiecte de dezvoltare software in special in domeniul web design demonstrand talent, creativitate si o mare capacitate de a imbina cunostintele din diferitele domenii specifice TIC: sisteme de operare MS Windows, retele de calculatoare, comunicatii, limbaje de programare diverse, administrare sisteme.

In anul 2008, a infiintat in localitatea Vanatori, judetul Galati, societatea EURO ACTIVE SOLUTIONS SRL ce opereaza in domeniul tehnologiei informatiei, in cadrul careia Lazăr Ciprian Gabriel este pregatit sa isi valorifice pe deplin pasiunea pentru calculatoare.

Societatea a fost infiintata cu scopul de a oferi solutii moderne companiilor ce doresc sa isi sporeasca nivelul de performanta, sprijinindu-si clientii sa isi valorifice cat mai consistent datele prin intermediul solutiilor TIC.

Principalele servicii de consultanta oferite sunt: elaborarea si implementarea de solutii de business management, proiectarea si implementarea de solutii de dezvoltare si optimizare web sites, proiectarea de solutii integrate pentru automatizarea proceselor precum si pentru masurarea performantelor proceselor si organizatiilor.

Portofoliul de servicii al societatii include si proiecte de retelistica, proiecte de consultanta pentru cresterea performantei organizatiilor prin implementarea de sisteme integrate, proiecte de consultanta pentru modernizarea infrastructurii IT prin realizarea de investitii, inclusiv in implementarea de aplicatii de tip ERP, CRM, DMS, HD etc.

 

Contact:
Adresa: Str. Principala nr.3, Vanatori, jud. Galați
Tel: 0742 126 607
Email: cipi512@yahoo.com

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map