Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

LUNGU A.C. MARIANA INTREPRINDERE INDIVIDUALA
LUNGU MARIANA

Demonstrand abilitati si cunostinte reale in managementul afacerilor si antreprenoriat, Lungu Mariana a inregistrat in luna mai 2012 o intreprinderea individuala a carei misiunea este aceea de a furniza servicii de intretinere si reparatii pentru autovehicule. Prin planificare riguroasa  si mobilizare de resurse Lungu Mariana a infiintat un atelier auto in comuna Suraia judetul Vrancea pe care l-a transformat intr-un model de bune practici in zona.

Pentru a-si asigura dinamica necesara in piata de profil intreprinderea individuala se ghideaza dupa o strategie de marketing ce are in centru satisfactia clientului, pe care o realizeaza prin incheierea de parteneriate solide cu furnizori de piese auto dar si cu alte ateliere ce furnizeaza servicii complementare. Atelierul utilizeaza atat piese din import pe comanda rapida cat si  piese de la distribuitorii din Vrancea si din tara ori de cate ori este posibil.

Astfel, intr-un mediu economic marcat de dificultatile crizei, mediu in care clientii sunt din ce in ce mai avizati in ceea ce priveste drepturile cumparatorului, intreprinderea individuala Lungu Mariana si-a construit o imagine definita prin rigurozitate, solicitudine, seriozitate si profesionalism.

 

Contact:
Adresa:  Suraia, jud. Vrancea str. Narcisei nr. 2
Tel: 0769 759 266
Email: lungu_76@yahoo.com

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map