Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

LUPA PAULA - PFA
LUPA PAULA

Lupa Paula opereaza ca persoana fizica autorizata (PFA), incepand cu luna martie 2013,  in domeniul „Activitati ale agentilor si brokerilor de asigurari” exploatand in mod ambitios atat experienta importanta acumulata in domeniul asigurarilor cat si talentul in domeniul antreprenorial. Cu reale abilitati de comunicare, negociere si analiza Paula si-a mobilizat  resursele pentru a raspunde cu seriozitate, deschidere si creativitate la provocarile acestui domeniu de activitate.

Astazi domeniul asigurarilor este puternic marcat de situatia economica dificila pe care economia romaneasca inca o traverseaza. Mai mult decat atat, concurenta dura din acest domeniu determina filtrarea  continua a entitatilor care s-au inrolat in competitie, atat societati comerciale cat si PFA, eliminandu-i pe aceia care nu reusesc sa tina pasul.

Pe fundalul cresterii exigentei cumparatorilor Lupa Paula si-a stabilit ca obiectiv pe termen scurt si mediu construirea unei  imaginii in piata locala bazata pe seriozitate si profesionalism, obiectiv ce va fi  masurat in mod direct prin cresterea portofolilui de clienti si a incasarilor. Astfel ea a ales o abordare bazata pe invatare continua pentru o excelenta intelegere a fenomenului asigurarilor in ansamblu, a produselor de asigurari in toata varietatea lor precum si a tehnicilor de vanzari specifice domeniului.

 

Contact:
Adresa: Tulcea, str. Ovidiu nr. 15
Tel: 0745 021 315
Email: paula_dra@yahoo.co.uk

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map