Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

MACARAU VALENTINA - PFA
MACARAU VALENTINA

Macarau Valentina intruneste abilitati si cunostinte ce tin de arii de calificare diferite dar complementare, ce se integreaza armonios intr-un profil de intreprinzator de succes. Foarte bun comunicator, Valentina si-a demonstrat capacitatea de manager, formator, si  comunicator cumuland ani de experienta cu precadere in domeniul asigurarilor.

Macarau Valentina  s-a inregistrat ca persoana fizica autorizata (PFA) in luna februarie 2011  si opereaza in domeniul „Activitati ale agentilor si brokerilor de asigurari”, mobilizandu-si resursele pentru a raspunde cu seriozitate, deschidere, flexibilitate si creativitate provocarilor acestui domeniu de activitate.

Desi a inregistrat  o usoara crestere in prima jumatate a anului 2013, domeniul asigurarilor este puternic marcat de situatia economica dificila pe care economia romaneasca inca o traverseaza. Mai mult decat atat, concurenta acerba din acest domeniu determina o filtrare transanta a entitatilor care s-au inrolat in competitie, atat societati comerciale cat si PFA, eliminandu-le pe acelea care nu reusesc sa tina pasul.

In acest context, Macarau Valentina considera ca o abordare personala, bazata pe capacitate de comunicare, abilitati de negociere si, nu in ultimul rand, excelenta intelegere a produselor de asigurari precum si a fenomenului in ansamblu reprezinta cheia performantei in acest domeniu de activitate. Ea si-a stabilit ca obiectiv pe termen scurt si mediu consolidarea imaginii in piata locala prin utilizarea de diferentiatori ce tin de propriile abilitati, masurata in mod direct prin cresterea portofolilui de clienti si a incasarilor.

 

Contact:
Adresa: Tulcea, str. Ion Luca Caragiale nr. 27
Tel: 0742 797 251
Email: macarauv@yahoo.com

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map