Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

SC CRISTAL TOURISM SRL
NANE MIHAIL

Nane Mihail a absolvit Facultatea de Psihologie a Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti, in paralel valorificandu-si in paralel resursele excelente pe care le detine in ceea ce priveste conducerea unei afaceri, de la identificarea oportunitatilor de dezvoltare pana la mobilizarea resurselor si monitorizarea performantelor.

Astfel, in anul 2005 Nane Mihail a infiintat societatea comerciala Cristal Tourism SRL avand ca obiect principal de activitate cazare si activiati conexe oferite la pensiunea Cristal. Pensiunea este situata in municipiul Tulcea si are ca slogan „Conditii de 5 stele la pretul de 3 stele”, slogan ce reflecta preocuparea permanenta pentru obtinerea satisfactiei clientilor.

Pensiunea ofera 11 camere double si 2 apartamente confortabile, dotate cu baie, T.V. cu USB, Wireless etc.;  2 saloane cu o  capacitate de 150 persoane intotal; terasa, clima, wireless, gratar/barbeque, restaurant, frigider, fax, gradina/curte, terasa, pizzerie.

Pe langa cazare Cristal Tourism SRL ofera servicii ca: gazduire si organizare evenimente (nunti, botezuri, majorate, reuniuni), plimbari in Delta Dunarii cu ambarcatiuni adaptate numarului de persoane, excursii cu itinerarii specifice: Mila 23, Dunavat, Murighiol, lacurile din Deltei Dunarii  (unde se poate servi o masa cu specific pescaresc).

In felul acesta societatea Cristal Tourism SRL impreuna cu echipa sa si-a construit o imagine speciala definita prin preocuparea pentru calitate si prin determinarea de a asigura in permanenta satisfacerea gusturilor si asteptarilor clientilor.

 

Contact:
Adresa: Tulcea, str. Pacii nr. 174
Tel: 0769 280 621; 0240 533 862
Email: pensiunecristal_tulcea@yahoo.com; mihail_nane@yahoo.com

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map