Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

SC GASTAR SRL
NICA NICOLAE

Nica Nicolae reprezinta societatea SC GASTAR SRL inregistrata la ONRC in anul 2002 in Bucuresti. Cu abilitati demonstrate in ceea ce priveste conducerea unei afaceri Nica Nicolae a pornit de la identificarea unei oportunitati de dezvoltare pe care a transformat-o intr-o afacere de succes prin aplicarea parghiilor manageriale potrivite: stabilirea de politici si obiective, mobilizarea de resurse, crearea de competente, generarea de mecanisme, asumarea de riscuri etc.

Misiunea societatii SC GASTAR SRL este aceea ce a furniza solutii de cea mai inalta calitate clientilor sai si de a demonstra ca in domeniul productiv o abordare responsabila, energica si creativa duce la inalta performanta. Inca de la infiintare, societatea s-a remarcat prin calitatea solutiilor oferite si prin determinarea de a obtine satisfactia clientilor sai.

GASTAR SRL foloseste cele mai noi tehnici de analiza si monitorizare a gazelor de ardere adresand aplicatii dintre cele mai variate, echipamente de ardere de puteri variate printr-o masurare si testare fiabila si profesionala. Stiind ca instalatiile de ardere trebuie sa functioneze optim, GASTAR SRL se concentreaza pe nevoia ca aparatele sa garanteze exactitatea si repetabilitatea masuratorilor.

Astfel, societatea si-a stabilit propria strategie de crestere in conditiile economice dificile pe care le traverseaza, prin cunoasterea si aplicarea standardelor si codurilor de buna practica din domeniu, prin aplicarea tehnicilor de optimizare a proceselor productive si prin cresterea continua a nivelului de pregatire al angajatilor.

 

Contact:
Adresa: Bucuresti, str. 7 Drumuri, nr. 9
Tel: 0722308225
Email: nica@gostar.ro

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map