Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

SC EVEEXCLUSIV STR SRL
Otava Nicoleta

Otava Nicoleta are studii superioare tehnice si totodata abilitati reale in managementul afacerilor si antreprenoriat. Ea a demonstrat capacitatea de a se mobiliza pentru indeplinirea unor obiective de dezvoltare profesionala valorificand pe deplin experienta si cunostintele acumulate. Otava Nicoleta a infiintat in orasul Focsani societatea SC EVEEXCLUSIV STR SRL ce furnizeaza servicii de spalatorie auto si conexe.

Societatea are ca misiune furnizarea de servicii moderne ce ofera calitate clientului prin integrarea in pachetul final a unor diferentiatori provenind din: infrastructura si echipamentul utilizate, modelul de organizare si management, atitudinea si comportamentul personalului, ambianta si serviciile conexe oferite. Otava Nicoleta dezvolta aceasta afacere in spiritul politicii si obiectivelor stabilite ce au in centru satisfactia clientului, mobilizand resurse, monitorizxand procese si performanta, analizand si asumandu-si riscuri riscuri urmarind sa devina un furnizor de referinta in acest domeniu.

Societatea ofera servicii de spalatorie intr-un spatiu larg, luminos, dotat cu infrastructura specifica moderna care ofera servicii profesionale de curatare cu produse originale si ecologice ce nu afecteaza suprafata si motorul autoturismului. Ambianta este prietenoasa, deosebit de curata, armonios si avangardist decorata si permite clientilor sa se relaxeze ascultand muzica sau beneficiind de servicii conexe.

 

Contact:
Adresa: Focsani jud. Vrancea, Bulevardul Unirii, nr. 1
Tel: 0785 935 929
Email: -

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map