Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

SC SECURITY-PROT SRL
PARASCHIVU MARIAN

Prin insusirile, abilitatile si rezultatele pe care le-a obtinut Paraschivu Marian se incadreaza in profilul antreprenorului de succes. Cu o experienta semnificativa in ceea ce priveste conducerea unei afaceri, Paraschivu Marian are abilitatea de a identifica oportunitati de dezvoltare, de a stabili politici si obiective ale afacerii, de a mobiliza resurse in scopul realizarii politicii si obiectivelor precum si de a identifica, analiza si asuma riscurile afacerii.

In luna decembrie 2008 a inregistrat societatea comerciala SC Security- Prot SRL in orasul Craiova, cu misiunea de a furniza servicii tipografice full service si cu determinarea de a demonstra ca in ciuda unei concurente intense, abordarea responsabila si creativa a afacerii poate sa faca diferenta.

Astfel, inca de la infiintare Security-Prot SRL s-a remarcat prin calitatea solutiilor oferite atat companiilor cat si persoanelor fizice si prin determinarea de a obtine satisfactia clientilor sai. Societatea este preocupata sa ofere calitate pentru fiecare client in mod sistematic, consecvent si la momentul stabilit.

Security-Prot SRL este o tipografie potrivita pentru orice lucrare, de la brosuri standard la cataloage complexe cu ultimele tehnologii de finisare sau la copii in mii de exemplare. Societatea ofera si asistenta specializata, avansand solutii creative, ingenioase pentru imbunatatirea materialelor sau pentru eficientizarea serviciului solicitat.

 

contact:
adresa: Craiova, bd. Decebal 87
Tel: 0744 922 360
Email: marian.paraschivu@popeci.ro

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map