Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

Persoană Fizică Autorizată – IGNAT CELESTIN – Dezvoltarea Unei Stupine

Dl. Ignat Celestin doreşte să dezvolte o afacere în domeniul apicol: producere şi comercializare de produse apicole, în principal, miere de albine.

Apicultura reprezintă o activitate de familie, pe care beneficiarul a moştenit-o de la tatăl său. In plus, dl. Ignat a absolvit de curând cursuri specializate în domeniul apiculturii, organizate de Camera Agricolă Neamţ.  Familia deţine 32 de familii de albine şi o suprafaţă de 0,33 ha teren cultivat, pe care este instalată şi stupina în localitatea Cuejdiu, com. Garcina, jud. Neamţ. Până în prezent, toată producţia obţinuta era consumată la nivelul familiei şi cunoştinţelor, însă odată cu demararea noului proiect, dl. Ignat îşi propune dezvoltarea unei stupine competitive pe piaţa nemţeană.

Cu sprijinul consultantului de afaceri, Dl. Ignat Celestin a depus un proiect în cadrul Programului FEADR, Măsura 141 „Sprijinirea fermelor agricole de semi–subzistenţă” şi a primit o finanţare totală de 7.500 euro, proiectul aflându-se deja în cel de-al doilea an de implementare. În contul beneficiarului au intrat banii aferenţi primilor doi ani de implementare (3.000 euro). Prin proiect a fost creat un nou loc de muncă. Conform proiectului, veniturile previzionate vor creşte de la 7.700 lei (în primul an de implementare) la 19.200 lei (în anul 5 de implementare).

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map