Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

MULTICONSTRUCT ‘92 SRL
PETRESCU PAVEL FLORIN

Petrecu Pavel Florin a studiat in cadrul Facultatii de Constructii din Bucuresti unde a reusit nu numai sa se pregateasca temeinic pentru o cariera impresionanta in constructii civile si industriale ci si sa isi valideze pasiunea pentru aceasta profesie, singura in masura sa conduca la adevarata performanta. A continuat sa isi dezvolte abilitatile in functii cheie din cadrul unor societati de profil pana in anul 1992, cand a infiintat societatea Multiconstruct ‘92.

Avand ca misiune respectarea celor mai inalte exigente ale profesiei si pozitionarea ca una dintre cele mai performante si mai credible firme din domeniul constructiilor, Multiconstruct ‘92 si-a dezvoltat afacerea in jurul conceptului de calitate. Incadrandu-se in profilul managerului de success Petrescu Pavel Florin a valorificat numeroase oportunitati de afaceri, a mobilizat resurse si si-a asumat riscuri, transformand societatea Multiconstruct ‘92 in una dintre cele mai dinamice din piata.

In conditiile actuale de concurenta acerba intre entitatile ce activeaza in domeniul constructiilor, Petrescu Pavel Florin a stabilit strategia companiei pentru diferentiere in raport cu concurenta si pentru mentinerea avansului dobandit in piata. Strategia se bazeaza pe cunoasterea si aplicarea standardelor si codurilor de buna practica in constructii inclusiv a standardelor de management din familia ISO, a standardelor armonizate referitoare la conformitatea de produs, a directivelor si reglementarilor aplicabile. La fel de importanta este considerata in Multiconstruct ‘92 cunoasterea si respectarea tuturor rigorilor profesiei precum si stimularea dezvoltarii personale pentru invatarea continua in cadrul echipei de specialisti.

 

Contact:
Adresa: Bucuresti, str. Domnita Florica, nr. 9
Tel: 0722 243 993
Email: multiconstruct92@gmail.com

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map