Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

SC ALPHA SYS COMPUTERS SRL
Purice Emil

Prin preocuparea sa permanenta pentru dezvoltarea profesionala Purice Emil a acumulat cunostinte teoretice si practice, si-a dezvoltat permanent abilitatile si si-a imbogatit experienta atat in domeniul tehnologiei informatiei (TIC) cat si in managementul afacerilor si antreprenoriat. El a demonstrat abilitati reale atat in ceea ce priveste identificarea de noi oportunitati de afaceri cat si in ceea ce priveste orientarea si dezvoltarea afacerii.

In anul 2000 Purice Emil a inregistrat la ONRC societatea comerciala SC Alpha Computers SRL avand ca domeniu principal de activitate „Tehnologia informatiei, Servicii decomunicatii si telecomunicatii fixe si mobile”, grupa 6209.

SC Alpha Computers SRL are ca orientare viziunea companiei, aceea de a contribui la dezvoltarea si consolidarea societatii informationale din Romania, prin sustinerea tehnologiilor de ultima ora si a solutiilor adaptate unei infrastructuri de comunicatii moderne, aliniate la standardele europene. Misiunea companiei este aceea de a furniza servicii TIC de inalta calitate, de natura sa formeze exigentele si sa constientizeze clientii cu privire la rolul tehnologiei in imbunatatirea afacerii lor.

SC Alpha Computers SRL a dezvoltat un pachet de servicii in domeniul comunicatiilor si telecomunicatiilor fixe si mobile ce constau in principal in: proiectarea si dezvoltarea de arhitecturi de comunicaţii şi informatice, realizarea de retele de comunicatii, imbunatatirea si mentenanta de retele de comunicatii, intretinerae de echipamente active de comunicatii, instalarea, configurarea si mentenanta de echipamente de telefonie, elaborarea de solutii si politici de de securitate a informatiilor.

Pentru a se mentine in piata IT din Romania marcata de dificultati economice si concurenta acerba, Alpha Computers ramane consecventa in urmarirea propriei strategii de dezvoltare si in aplicarea valorilor definite in jurul conceptului de calitate.

 

Contact:
Adresa: Bucuresti, Calea Floreasca nr, 167, sector 1
Tel: 0745 168 543
Email: office@alphasys.ro

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map