Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

SC ROBOTEC SRL
ROSCULET RAZVAN-TUDOR

Rosculet Razvan Tudor reprezinta societatea Robotec SRL infiintata in anul 1993 cu orientare catre servicii de suport si asistenta tehnica pentru echipamente electronice de birou si echipamente electronice de larg consum.

Cu abilitati deosebite in ceea ce priveste managementul organizatiei, Rosculet Razvan-Tudor s-a preocupat sa asigure permanent orientarea companiei in concordanta cu viziunea si obiectivele strategice stabilite, sa identifice si sa creeze noi oportunitati de piata si de dezvoltare, sa puna la dispozitia Robotec toate resursele necesare pentru ca indicatorii de performanta sa fie realizati.

Inca de la infiintare  Robotect SRL a fixat in centrul preocuparilor sale determinarea de a atinge satisfactia clientilor si de a oferi partenerilor siguranta ca prin colaborarea cu Robotec vor fi sprijiniti sa isi atinga toate obiectivele propuse.

Societatea este autorizata sa furnizeze service in perioada de garantie, inclusiv mentenanta corectiva,  pentru produsele  electronice de larg consum  ale marilor producatori Panasonic, Philips, Samsung si LG. Intr-un laborator ce raspunde celor mai exigente cerinte ale producatorilor, dotat cu echipamente si aparatura moderna de investigatie si reparatie, specialistii  Robotec realizaeaza interventii numai cu componente originale furnizate de parteneri. Mai mult procesele organizationale sunt conectate la sistemele informatice de management ale partenerilor pentru a putea oferi clientilor prestatii cat mai rapide si mai eficiente.

 

Contact:
Adresa: Galati, Bulevard Traian Vuia nr. 50, bl. J6, sc. 1, ap. 4
Tel: 0724 241 004; 0336 411 695
Email: service@robotec.ro

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map