Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

SAFTOIU MARIUS BOGDAN - PERSOANA FIZICA AUTORIZATA
SAFTOIU MARIUS BOGDAN

Saftoiu Marius Bogdan s-a inregistrat ca persoana fizica autorizata in luna august 2011 avand ca scop valorificarea deplina a cunostintelor acumulate in domeniul ingineriei electrice. El a reusit astfel sa isi puna in valoare abilitatile aferente conducerii unei afaceri, de la identificarea oportunitatilor de dezvoltare pana la monitorizarea performantelor si gestionarea riscurilor afacerii.

Saftoiu Marius Bogdan si-a propus sa furnizeze solutii de cea mai inalta calitate clientilor in domeniul proiectarii si executiei de instalatii electrice, remarcandu-se inca de la momentul infiintarii prin calitatea solutiilor oferite si prin determinarea de a obtine satisfactia clientilor.

Astfel, Saftoiu Marius Bogdan realizeaza proiecte de instalatii electrice de la documentatie pana la punere in functiune. El si-a stabilit propria strategie de piata in conditiile dificile pe care le traverseaza economia prin cunoasterea si aplicarea noilor tehnologii, asimilarea codurilor de buna practica din domeniu, utilizarea de metode de management de  proiect de ultima ora.

 

Contact:
Adresa: judetul Vrancea, localitate Putna
Tel: 0768 549 993
Email: bamsemb@yahoo.com

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map