Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

SC PAPER CUP SRL – fabrica de ambalaje din carton, hartie şi plastic – dl. Isachi Paul – Iulian

Dl. Isachi are o experienţă de peste 4 ani în comercializarea produselor de cafea – lanţul de distribuitoare Teos Cafee din Iaşi. El doreşte dezvoltarea pe orizontală a afacerii prin producerea ambalajelor de unică folosinţă din hârtie, carton şi plastic.

Cu sprijinul consultantului de afaceri Dl. Lucian Tănasă, întreprinzătorul şi-a cristalizat toate elementele cheie ale afacerii, sintetizate într-un plan de afaceri realizat la nivel profesionist. Consultantul l-a sprijinit pe Dl Isachi în identificarea paşilor de parcurs în vederea depunerii documentaţiei aferente unui proiect în cadrul Programului FEADR.

Proiectul cu privire la dezvoltarea unei minifabrici de ambalaje din carton, hârtie şi plastic în localitatea Voineşti, jud. Iaşi a fost depus în sesiunea din septembrie 2012 în cadrul Programului FEADR, Axa 3 Îmbunătăţirea calităţii vieţii în zonele rurale şi diversificarea economiei rurale”, Măsura 312 “Sprijin pentru crearea şi dezvoltarea de micro-întreprinderi”. La un an după depunere, proiectul a trecut cu bine de faza de eligibilitate şi conformitate, cât şi de prima vizită de teren a evaluatorilor OJDRP.

Prin proiectul depus se vor crea 4 locuri de muncă permanente (aproximativ 29.000 euro investiţi per angajat). în primii 4 ani de activitate sunt estimate venituri din vânzări de 300.000 lei/an (aprox. 66.700 euro/an).

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map