Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

Consultanta si accesare fonduri europene, fonduri structurale

CEED România furnizează servicii de consultanţă pentru dezvoltarea sectorului IMM prin accesarea fondurilor structurale: consultanţă specializată pentru întreprinzătorii care doresc să-şi înfiinţeze sau să îşi extindă afacerile; consiliere pentru elaborarea și implementarea unor proiecte de dezvoltare. Echipa de specialişti ai CEED România oferă sprijin profesional pentru accesarea fondurilor europene disponibile prin analiza diagnostic a potenţialilor solicitanţi, identificarea surselor de finanţare adecvate, elaborarea documentaţiei necesare, servicii de management de proiect pentru utilizarea eficientă şi corectă a finanţării atrase.

Ce sunt fondurile structurale?

Fondurile europene post aderare 2007-2013 sau fondurile structurale şi de coeziune sunt instrumentele financiare prin care Uniunea Europeană acţionează pentru eliminarea disparităţilor economice şi sociale între regiuni, în scopul realizării coeziunii economice şi sociale.

Cine poate beneficia de aceste fonduri structurale?

Orice entitate juridică înregistrată în România şi care are o formă de organizare conformă legislaţiei române poate deveni beneficiar al fondurilor structurale. Beneficiarul trebuie să îndeplinească anumite criterii stabilite în Programul Cadru de Implementare pentru fiecare domeniu major de intervenţie din cadrul Programelor Operaţionale. De asemenea, trebuie respectate posibilele cerinţe specifice stabilite de Autoritatea de Management în Ghidul Solicitantului la momentul lansării „cererii de proiecte”.

De ce am nevoie de consultanţă fonduri europene?

Dacă eşti un IMM la început de drum şi vrei să îţi dezvolţi afacerea, dar nu ai timpul necesar pentru a verifica dacă eşti eligibil pentru un astfel de program, atunci ai nevoie de consultanţă fonduri europene. Experţii noştri vor identifica cele mai bune soluţii şi oportunităţi de creştere susţinută şi durabilă.

Accesarea fondurilor europene

Dacă vrei să începi o afacere (eşti un start-up), dar nu ai un capital suficient, accesarea fondurilor nerambursabile este o soluţie benefică dacă îndeplineşti anumite cerinţe: proiectul să răspundă obiectivelor urmărite de finanţator, să existe o experienţă a managementului/acţionarului în domeniu; se urmăresc şi condiţiile de piaţă şi concurenţa, capacitatea reală a proiectului de a genera beneficiile aşteptate pentru grupul ţintă.

Contactează specialiştii noştri în consultanţă şi accesare fonduri europene.

 

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map