Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

Cursuri formatori, manager de proiect

Fundaţia CEED România vine în întâmpinarea celor care doresc o instruire complexă, consiliere şi mentorat, oferind cursuri de perfecţionare – formare formatori şi curs manager de proiect, precum şi alte cursuri de scurtă durată pe o tematică diversă.

CEED Romania promovează pachete de instruire autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări (fostul Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor – CNFPA) în domeniile: curs manager de proiect; cursuri formator de formatori; cursuri pentru diferite calificări.

Ce este un formator de formatori şi de ce am nevoie de cursuri de formatori?

Formatorul este un specialist în formare, ale cărui atribuţii sunt planificarea, derularea, evaluarea şi revizuirea activitaţilor teoretice/practice, dar şi realizarea unor programe de formare/dezvoltare a competenţelor profesionale.

Cursurile de formatori oferă o nouă perspectivă asupra resurselor personale ce pot fi canalizate în dezvoltarea carierei. Procesul de instruire constă în identificarea nevoii de pregătire, planificare, marketing, organizare, susţinere şi evaluare. Acest tip de cursuri formatori oferă cursanţilor o nouă atitudine, siguranță și perspective reale în cariera de trainer.

Avantajele unui curs manager de proiect sau manager de întreprindere

Educația managerială oferă instrumentele necesare pentru elaborarea şi implementarea proiectelor şi dezvoltarea unei afaceri de succes. Cursul de manager de proiect întreprindere va aprofunda cunoştinţele unui viitor antreprenor despre realizarea unui plan de afaceri, cât şi privind conducerea eficientă a propriei afaceri.

Cursurile de manager de proiect dezvoltă abilitaţile necesare pentru elaborarea şi implementarea eficientă a proiectelor, precum cele de: planificare a resurselor în cadrul unui proiect, de monitorizare şi evaluare a proiectului, de evaluare a riscului, de management financiar şi tehnic al proiectului.Managerii de proiect au capacitatea şi informaţiile necesare de a accesa şi implementa fondurile structurale, indiferent de programul care finanţează proiectul.

 

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map