Accesare si consultare fonduri europene, cursuri manager de proiect, formatori

Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România

  • Comunicat de presa

    13 februarie 2018 O ȘANSĂ PENTRU AFACEREA TA S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare şi producţie de […]

    Continuarea →
  • Comunicat de presa

    5 septembrie 2017 PORNIM LA DRUM ÎMPREUNĂ   Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România – CEED România […]

    Continuarea →
Vezi toate stirile

ECO COPY PRINT GALATI SRL
ȘOLCĂ IULIAN

Cu o vastă experiență în domeniul funcționării și întreținerii copiatoarelor, Șolcă Iulian a înființat în anul 1998 societatea comercială ECO COPY PRINT GALATI SRL, firma ocupând în prezent locul 3 in Top Profit Romania, județul GALATI pentru domeniul birotică, IT, producție de mașini de refill.

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul copiatoarelor, imprimantelor, consumabilelor si refilului, dar si a unei solide expertize germane la baza, firma desevește peste 500 de clienti din acest domeniu.

Din 2008, ECO Copy & Print SRL importa intreaga gama de echipamente de refill marca MIS® si este reprezentatul oficial al firmei MIS Computer Turcia. Ofera deasemenea un larg sortiment de consumabile originale pentru marile companii producatoare de echipamente -Canon, HP, Epson, Lexmark, IBM, Brother, Sharp, Ricoh – pentru care oferă de asemenea toner, cerneală si cartușe de cerneală compatibile. În această gamă de servicii firma oferă și remanufacturare de cartușe de toner.

Compania este distribuitor autorizat Canon, Konica-Minolta, Sharp si Ricoh pentru întreaga gama de copiatoare analogice si digitale alb-negru si color, imprimante cu jet de cerneala si laser, faxuri, camere foto digitale, plottere, scanere, calculatoare de birou, etc. In aceeasi ordine de idei Eco Copy & Print asigură piese de schimb pentru echipamentele Canon si Sharp asigurand acestor marci si service specializat si profesional. Service-ul pentru echipamentele Canon si Konica Minolta este asigurat de personal specializat de firma Canon si Konica Minolta, la Bucuresti, Sibiu si Canon Budapesta.

 

Contact
Adresa: Str. Brăilei nr. 168A, Galati, jud. Galați
Tel: 0732 190 420
Email: management@ecopartner.ro

ISO 9001

Sponsori:

SEAF USAID FMO Romanian-American Foundation Image Map